Susisiekite su mumis: +370 627 06386

Vyno ir maisto meistriškumo klasės

Prisijunkite prie mažos vyno mėgėjų grupės ir dalyvaukite smagioje bei interaktyvioje degustacijoje su vienu iš Wine&Food festivalio ekspertu . Čia jūsų lauks įvairios teminės degustacijų erdvės, kuriose bus siūlomi geriausi vynai kartu su kruopščiai parinktais užkandžiais. Kai kurios degustacijos vyks aklųjų degustacijų principu, kad galėtumėte išmokti atpažinti skonius ir mėgautis vynu be išankstinių nuostatų. Bilietai tik 25 EUR – įsigiję degustacijos bilietą, galite papildyti savo festivalio patirtį ir pakelti ją į aukštesnį lygį!. Klasės trukmė - 45 minutės.

Klasė Nr.1 - „Vyno ir sūrio derinimo menas"
Temos:
1. „Fizz & Fromage: Putojantis Duetas”
2. „Dangiški Baltieji Sūrio Skanėstai”
3. „Raudonojo Vyno ir Sūrio Vakaras”
4. „Sukite ir Mėgaukitės: Vyno ir Sūrio Harmonija”

Kiekvienas gardus kąsnis ir gurkšnis leis pajusti, kaip subtilios sūrio natos susilieja su unikaliomis atrinktų baltųjų ir raudonųjų vynų savybėmis.
Image description
Klasė Nr. 2 - „Tobulos poros"
Pasimėgaukite gyvenimo malonumais mūsų „Tobulų porų“ meistriškumo pamokose. Atraskite nepriekaištingą maisto, vyno ir gerų akimirkų harmoniją. Tobulas derinys!

Temos:
1. „Burbuliukai, Rožinis ir Vėlyvieji Pusryčiai”
2. „Šonkauliai ir Raudonas Vynas”
3. „Širazo Šventė”
4 „Klasikiniai Maisto ir Vyno Deriniai”
Image description
Klasė Nr. 3 - „Vynas ir klasikiniai deriniai"​
Sveiki atvykę į mūsų kulinarijos skonių ir vyno meistriškumo klasę – malonią kelionę po pasaulio virtuvės skonius, tobulai derinamus su išskirtiniais vynais.

Temos:
1. „Japonijos Delikatesai"
2. „Graikiški Skanėstai"
3. „Itališki Skoniai ir Gėrimai"
4. „Tapas ir Gėrimai"
Image description
Klasė Nr. 4 - „Nepamirštami skoniai​"
Atraskite tobulą harmoniją tarp aukščiausios kokybės vynų ir išskirtinių skonių. Mėgaukitės kruopščiai atrinktais vynais, kurie atskleidžia vyndarystės meną, derinamus su patiekalais, sužadinančiais Jūsų skonio receptorius ir priverčiančiais norėti dar daugiau.

Temos:
1. „Australijos Skoniai"
2. „Po Vynmedžiais ir Jūros Dovanomis"
3. „Dieviškieji Trumai ir Vynas“
4. „Gurmaniški Delikatesai ir Vynas”
Image description