Vyno ir maisto meistriškumo klasės
Vyno meistriškumo klasės – tai ekspertų vedamos edukacinės degustacijos. Pasirinkę klasę, turėsite galimybę rinktis iš įvairių siūlomų temų. Klasės trukmė - 45 minutės. Kaina 25 EUR.
Klasė Nr.1 - „Vyno ir sūrio derinimo menas"
Temos:
1. „Fizz & Fromage: Putojantis Duetas”
2. „Dangiški Baltieji Sūrio Skanėstai”
3. „Raudonojo Vyno ir Sūrio Vakaras”
4. „Sukite ir Mėgaukitės: Vyno ir Sūrio Harmonija”
Kiekvienas gardus kąsnis ir gurkšnis leis pajusti, kaip subtilios sūrio natos susilieja su unikaliomis atrinktų baltųjų ir raudonųjų vynų savybėmis.
1. „Fizz & Fromage: Putojantis Duetas”
2. „Dangiški Baltieji Sūrio Skanėstai”
3. „Raudonojo Vyno ir Sūrio Vakaras”
4. „Sukite ir Mėgaukitės: Vyno ir Sūrio Harmonija”
Kiekvienas gardus kąsnis ir gurkšnis leis pajusti, kaip subtilios sūrio natos susilieja su unikaliomis atrinktų baltųjų ir raudonųjų vynų savybėmis.
Klasė Nr. 2 - „Tobulos poros"
Pasimėgaukite gyvenimo malonumais mūsų „Tobulų porų“ meistriškumo pamokose. Atraskite nepriekaištingą maisto, vyno ir gerų akimirkų harmoniją. Tobulas derinys!
Temos:
1. „Burbuliukai, Rožinis ir Vėlyvieji Pusryčiai”
2. „Šonkauliai ir Raudonas Vynas”
3. „Širazo Šventė”
4 „Klasikiniai Maisto ir Vyno Deriniai”
Temos:
1. „Burbuliukai, Rožinis ir Vėlyvieji Pusryčiai”
2. „Šonkauliai ir Raudonas Vynas”
3. „Širazo Šventė”
4 „Klasikiniai Maisto ir Vyno Deriniai”
Klasė Nr. 3 - „Vynas ir klasikiniai deriniai"
Sveiki atvykę į mūsų kulinarijos skonių ir vyno meistriškumo klasę – malonią kelionę po pasaulio virtuvės skonius, tobulai derinamus su išskirtiniais vynais.
Temos:
1. „Japonijos Delikatesai"
2. „Graikiški Skanėstai"
3. „Itališki Skoniai ir Gėrimai"
4. „Tapas ir Gėrimai"
Temos:
1. „Japonijos Delikatesai"
2. „Graikiški Skanėstai"
3. „Itališki Skoniai ir Gėrimai"
4. „Tapas ir Gėrimai"
Klasė Nr. 4 - „Nepamirštami skoniai"
Atraskite tobulą harmoniją tarp aukščiausios kokybės vynų ir išskirtinių skonių. Mėgaukitės kruopščiai atrinktais vynais, kurie atskleidžia vyndarystės meną, derinamus su patiekalais, sužadinančiais Jūsų skonio receptorius ir priverčiančiais norėti dar daugiau.
Temos:
1. „Australijos Skoniai"
2. „Po Vynmedžiais ir Jūros Dovanomis"
3. „Dieviškieji Trumai ir Vynas“
4. „Gurmaniški Delikatesai ir Vynas”
Temos:
1. „Australijos Skoniai"
2. „Po Vynmedžiais ir Jūros Dovanomis"
3. „Dieviškieji Trumai ir Vynas“
4. „Gurmaniški Delikatesai ir Vynas”